Antimuggenwerende vloeibare samenstelling

antimuggen-hoed | Hiking-site.nl prikbord / forum- Antimuggenwerende vloeibare samenstelling ,Aug 29, 2002·Hoi Freek, Ik heb de miijne bij 'Nijmeegse Jopie' gekocht, dat is een dump zaak. Koste in guldens 12,50, zal nu wel 7,50 euro zijn. Ik heb ze hier in Alkmaar ook wel gezien bij de dump.Galmuggen - WikipediaSchade aan planten. Er is een aantal galmuggen dat grote economische schade kan veroorzaken, zoals Mayetiola destructor die tarwe, gerst en rogge aantast. Andere bekende schadelijke soorten zijn Contarinia lentis en Contarinia medicaginis die planten uit de vlinderbloemenfamilie aantasten, Contarinia nasturtii en Dasineura brassicae die planten uit de kruisbloemenfamilie aantasten en ...Wat zijn de basisregels bij het gebruik van DEET ...

Vermijd extreem gebruik en overdosis. Hoe hoger het percentage DEET hoe langer de bescherming, maar boven de 50% staat langere bescherming niet vast.

Insecten kunnen je deze gevaarlijke ziekten geven

De zomer is het seizoen bij uitstek om buiten actief te zijn: kamperen, gaan zwemmen, op reis gaan in een ver land,... maar wees voorzichtig met insecten.

ANTIMUGGENSPRAY LICHAAM | Arkopharma

Citrepel 75 afkomstig van citronella van Java (Cymbopogon winteranus oil, fractionated, hydrated, cyclized). EUH208: Bevat citronellal, citronellol en d-limoneen.

Onderzoek aan Insecten - WUR

om hen heen hun weg te vinden. Als kleine dieren zijn ze afhankelijk van goede zintuigen om hun voedsel te vinden, of een partner, en om hun vijanden te ontlopen (zie hoofdstukken 6 en 12).

Verkenning van de steekmuggen- en knuttenproblematiek bij ...

Uitloop 0 lijn 20 mm 15 mm 10 mm 5 mm Piet F.M. Verdonschot Alterra-rapport 1856, ISSN 1566-7197 Verkenning van de steekmuggen- en knuttenproblematiek bij klimaatverandering