Photoshop-bestand vloeibaar labelontwerp

gratis cursus photoshop - Openen van een nieuw document- Photoshop-bestand vloeibaar labelontwerp ,Cursus Photoshop : go to : Index - vorige - volgende Les 9 : Document(en) openen : Openen van een nieuw document: Om een nieuw document te openen klikken we File - Open in de menubalk.Photoshop bestand met lagen opslaan - PhotofactsDec 13, 2018·Photoshop bestand met lagen opslaan donderdag 13 december 2018, 12:30 door Michelle Peeters | 4.493x gelezen | 3 reacties. Stel, je hebt al een hoop bewerkingen gedaan aan je foto en je wilt er later aan verder werken.Bestanden plaatsen in Photoshop - Adobe Inc.

(Bridge) Selecteer het bestand en kies Bestand > Plaatsen > In Photoshop. Als u een PDF- of AI-bestand (Illustrator) plaatst, wordt het dialoogvenster PDF plaatsen weergegeven. Selecteer de pagina of afbeelding die u wilt plaatsen, stel de opties voor Uitsnijden naar in en klik op OK. Zie PDF- of ...

Hoe te Bestand verkleinen in Photoshop Elements

Er zijn twee fundamentele manieren om de bestandsgrootte van een foto die u bewerkt in Photoshop Elements te verminderen . De eerste manier is om de afbeelding bij te snijden .

Hoe je Photoshop- bestanden in Word

Bestanden die zijn gemaakt in Adobe Photoshop kan worden toegevoegd aan Word-documenten als afbeeldingen . De bestanden kunnen worden toegevoegd aan veel verschillende soorten Word- projecten , zoals brochures , boekjes , nieuwsbrieven , klaslokaal documenten of opgeslagen als een webpagina .

Photoshop Menu > Bestand [File]

Op deze pagina komt tevens een lijst met tips en trucs, die regelmatig zal worden aangevuld. De lijst van de laatste versie van Photoshop (zie menu op deze website) wordt steeds geupdated.