Zeep- en wasmiddelvergiftiging

Weinig geld: Zeep helpt tegen kramp | tipsgeldbesparen ...- Zeep- en wasmiddelvergiftiging ,Waarom zeep helpt, daarover verschillen de meningen: 1. het helpt vanwege het placebo effect (als je gelooft dat bijvoorbeeld een botte bijl in bed helpt ben je ook van je kramp af), 2. het helpt omdat je verkrampt ligt en niet vaak genoeg (20-40x per nacht) draait/beweegt. Ligt er zeep in bed en stoot je daar tegen aan draai je je om, 3.De onzin van ontsmettende zeep. - Kooi & CoNov 02, 2016·Bekende desinfecterende stoffen in zeep zijn triclosan en triclocarban. Deze stoffen zijn omstreden omdat ze in het afvalwater moeilijk afbreken. Ze komen vrij in het milieu waar ze veel schade kunnen aanrichten. In hoge concentraties zijn ze zelfs slecht voor mensen. Inmiddels is in Europa triclosan in zeep verboden (helaas nog niet in cosmetica).Alles wat u wilde weten over Zeep - het maken ...

Eigenschappen. Zeep kan vast of vloeibaar zijn en is een oppervlakte-actieve stof; een stof die de oppervlaktespanning van een vloeistof kan verlagen. Door deze eigenschap dringen water en zeep makkelijker in het textiel. Chemisch gezien is zeep het zout van de vetzuren waaruit het ontstaat. Bij vele plantaardige vetzuren is de lengte van de koolstofketens vrij groot (14-26 koolstofatomen).

natuurlijke zeep | De Online Zeepwinkel

Glycerinezeep - gietzeep - natuurlijk - Afrikaanse Zwarte zeep - Crystal ABS - GGB24. Een heerlijk zachte en goed schuimende natuurlijke zeep met zeer hoog glycerinegehalte en extra verrijkt met 5% Afrikaanse Zwarte Zeep uit Ghana. Afrikaanse Zwarte Zeep wordt gemaakt met behulp van ruwe sheaboter & Kokosolie.

Zeven redenen waarom u beter geen antibacteriële zeep ...

1. Antibacteriële zeep werkt niet beter dan gewone zeep Veel mensen gebruiken een antibacteriële zeep omdat ze denken dat het nodig is om bacteriën en andere schadelijke micro-organismen te lijf te gaan. Maar er is geen bewijs dat antibacteriële zeep of gel beter werkt dan gewone zeep en water om de verspreiding van ziektekiemen tegen te gaan.