Gouden honingmelkzeep

Het gouden honingboek - hetimkershuis- Gouden honingmelkzeep ,Contact. Brakelsesteenweg 369b 9406 Outer +32 (0)54 33 53 84 [email protected] BE53 0016 7689 2853Maak eenvoudig je eigen honing-melkzeepDat honing superveelzijdig is in de keuken, wist je misschien al. Maar wist je ook al dat honing je huid zuivert en hydrateert? Net wat je nodig hebt bij de eerste zonnestralen! In dit bericht leggen we kort uit hoe je zelf honing-melkzeep kan maken.BAASJE GEZOCHT .NL, herplaatsing huisdieren

Huisdieren aanbod van particulieren en herplaatsing-instanties die zich inzetten voor directe herplaatsing van huisdieren.

Het-Gouden-Mandje.be

het-gouden-mandje.be. Begijnenstraat 181 9100 Sint-Niklaas Rekeningnr/Compte/Account : BE65 0017 5778 5496 BNP PARIBAS - GEBABEBB. GSM : 0499 94 13 44

18 Krt. Gouden hanger met hondentand en gouden bot

Gelukkig had ik, toen ze haar tandjes wisselde, af en toe een tandje gevonden. Het leek me leuk om deze samen met een gouden hondenbotje in een hanger te laten vervaardigen. Wederom heeft Margriet hier weer haar uiterste best voor gedaan! Dit is voor mij een prachtige herinnering aan onze Hopper.

Honing kopen | Eerlijk en heerlijk, van biologische tot ...

De honing van Natuurlijk Martha is eerlijk en heerlijk. De honing is onbewerkt, zonder toevoegingen en niet verhit. Van biologische honing tot streekhoning en diverse exclusieve smaken.

Honingzeep | Werfzeep | biologisch & handgemaakt

Honingzeep is gemaakt met koudgeslingerde rauwe heidehoning, bijenwas en propolis, rechtstreeks imkerij de Oase, de eerste en enige biologische imkerij van Nederland!

Een gezond stuk fruit - Honingmeloen - Honingmeloen

Bloeddrukverlagend effect. In een honingmeloen is meer dan twee keer zoveel kalium te vinden, als een gemiddeld stuk fruit. Samen met de banaan, steken deze twee vruchten sterk boven de rest uit als het gaat om het kaliumgehalte.